Produkty umieszczone w koszyku są z niego usuwane po 30 dniach. Jeśli regularnie zamawiasz pewne artykuły, możesz zapisać je na liście zakupów. Możesz także zapisać cały koszyk na liście zakupów, klikając u góry strony. Produkty z listy zakupów dodajesz bezpośrednio do koszyka, jeśli chcesz je ponownie zamówić.
Czy ten artykuł był pomocny?
To wspaniale!
Dziękujemy za opinię
Przepraszamy, że nie udało nam się pomóc!
Dziękujemy za opinię
Wysłano opinię
Doceniamy Twój wysiłek i postaramy się naprawić artykuł